Lær mere om Bording MTB

Læs mere om Bording MTB & Four Cross. Hvis du vil vide mere så tag gerne kontakt via vores kontaktside
KONTAKT OS

Om Bording MTB

Bording MTB & Four Cross har gennem de sidste 5 år bygget på frivillig arbejdskraft en 3 hektar stor Actionpark for MTB og ekstremsportsentusiaster med 5 forskellige baner i alt. Actionparken og de individuelle baner rammer en bred vinkel af forskellige MTB- og cykelsportsgrene. Vores forening/klub hedder Bording MTB & Four Cross, og Actionparken er beliggende i Bording, Midtjylland. Der er stadig store mål og ambitioner for klubben og Actionparken, idet målet er kort fortalt at bygge 2 baner yderligere, samt få lyd og lysanlæg på hele parkarealet. Derudover søge fondsmidler til etablering af rigtigt klubhus, samt få bygget bane toplaget op med fiberdug og knust sort norsk granit. Bording MTB & Four Cross er en frivillig organisation, som har stiftet klub siden 2013. Det er først her i år 2017 til åbningsfesten sidst i august, at vi åbner op for klubmedlemsskab tilmeldingen.

Mere om Bording MTB

Efter 5 år med frivillig arbejdskraft med blod, sved og tåre, har vi formået en lille flok frivillige at forvandle en flad mark ved Bording til et eldorado for MTB/Four Cross kørere. Udover det har vi bygget en el-motocross bane, samt Dirt jump. Der er flyttet i alt 40 – 50.000 kubikmeter jord, for at anlægge en spændende baner med utallige udfordringer og intensitet.

Tæt på officiel åbning

Endelig skal vi afholde den officielle åbning/indvielse af banen, som kommer til at ske ved et brag af en åbningsfest med store navne og fede freestyle shows, stande, scene, pølsevogn og cafe og meget meget mere. Alt dette sker i vores lille by Bording lørdag d. 26.august 2017 kl. 11.00.

Bording MTB & Four Cross er en forening drevet af frivillig arbejdskraft. Bording MTB & Four Cross startede helt tilbage for 5 år siden, hvor stifteren Christian Morgen Larsen, fik ideen til banen. Christian arbejdede hårdt på at få de nødvendige tilladelser og få stillet et areal til rådighed af kommunen. Det lykkedes ham efter 2 års hårdt arbejde, at få kommunen med på ideen.

Den 06.05-2013 bliver der holdt den første generalforsamling, her bliver der valgt en bestyrelse, og foreningen bliver dermed stiftet. Ikke længe efter foreningen er blevet stiftet, bliver der taget det første “spadestik” på arealet, vi fik stillet til rådighed. Det var ikke let at komme i gang, da det var i vinterperioden, så alt jorden var frossen. Der blev lavet lidt hver weekend på banen og da vi dengang ramte foråret, så gik byggeriet for alvor i gang! Det var desværre utrolig svært at få lokket folk ned og hjælpe med byggeriet, der var sådan set kun Christian, hans far Hans Larsen, hans lillebror Sebastian M. Larsen, og en af de andre store ildsjæle samt næstformand Jacob Thomsen til at bygge banen. Men nu i 2017, er vi ved at kunne se en ende på banen, som har udviklet sig til en Actionpark på 3 hektar.

Bestyrelsesmedlemmer

Formand: Christian Morgen Larsen
Næstformand: Tobias Jakobsen
Kassere: Hans Larsen
Bestyrelsesmedlem: Sebastian Morgen Larsen

Tracks

  • 4 V 4 track
  • 2 V 2 track
  • Straight Rythem
  • E -MX track
  • Dirt Jump line

Upcoming tracks

  • The Pump Track
  • Forrest Pump and Jump line
  • Forrest Single Speedtrack

Aktiviteter

Der vil blive afholdt en masse løb og events på Actionpark arealet, udover det kan vi tilbyde firmaarrangementer, træningsskole og events, efterskole events, polterabend og meget mere. Alt dette kommer der mere information og nyheder om efter åbningen her d. 26 august. Der er allerede weekender, der er blevet reserveret til udlejning med instruktører både af flere efterskoler, firmaer og polterabend. Ring på 29 42 59 75, for at høre mere om aktiviteter og mulig udlejning. Hold jer opdateret på hjemmesiden for flere nyheder og informationer omkring dette.

Kontaktinformation

Klochsvej 27
7441 Bording, Ringkobing, Denmark
Telefon: 29 42 59 75
Mail: Bordingmtb@hotmail.com

Følg os på Facebook

Find vej

Udviklet af AdPartner